Specialist in akoestische materialen

  Snelle levering uit voorraad

  Uitgebreid assortiment, maatwerk mogelijk

  Thuiswinkel Waarborg
  Fibers & Foams
  Geluidsisolatie woning

  Geluidsisolatie en akoestiek woning

  In en rondom uw woning kunnen verschillende geluidsproblemen spelen. Verkeerslawaai, buren, en andere geluidsbronnen van buitenaf kunnen uw rust verstoren. Daarnaast kunnen apparaten als een wasmachine of warmtepomp voor overlast zorgen. Wat uw probleem ook is, wij hebben de oplossing die u zoekt.

  Onze specialisten helpen u graag om de geluidsoverlast in en rondom uw woning te verbeteren en het beste materiaal uit te kiezen.

  Voor ieder geluidsprobleem een passende oplossing

  Professionele akoestische materialen voor uw woning

  Klaar om uw geluidsproblemen aan te pakken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat.

  Kwaliteit en betrouwbaarheid

  Onze materialen worden geproduceerd volgens strenge normen en ondergaan uitgebreide tests om te verzekeren dat ze optimale prestaties leveren.

  Maatwerkoplossingen

  We begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

  Deskundig advies

  Ons team van specialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw geluidsprobleem

  Burengeluid en geluidsoverlast

  Ervaart u geluidsoverlast van uw buren of hebben zij last van geluidsoverlast van u? Dit veelvoorkomende probleem kan leiden tot onaangename conflicten, vaak veroorzaakt door gebrekkige geluidsisolatie in woningen. Gelukkig biedt Fibers & Foams effectieve oplossingen om zowel luchtgeluid als contactgeluid te isoleren, waardoor het probleem aanzienlijk kan worden verminderd en conflicten kunnen worden voorkomen.

  Lees meer
  Burengeluid

  Geluidsisolatie apparaten

  Apparaten in en rondom uw woning essentieel zijn voor het dagelijks leven, maar kunnen ook geluidsoverlast veroorzaken. Daarom bieden wij akoestische oplossingen voor apparaten in en om het huis, zoals wasmachines, warmtepompen en meer. Zo wordt de geluidsoverlast verminderd zonder de prestaties van de apparaten te beïnvloeden.

  Lees meer
  Geluidsisolatie apparaten

  Studio & Hifi

  In een studio of ruimte waar u naar muziek luistert, wilt u het beste geluid. Zonder goede akoestiek kunnen geluiden vervormen of samenvloeien, wat leidt tot een mindere ervaring. Akoestische materialen helpen om elk detail van uw muziek of films duidelijk te horen. Ze kunnen geluid absorberen, blokkeren of verspreiden. Dit betekent dat u minder last heeft van echo’s of geluiden die weerkaatsen. Hierdoor wordt het geluid dat u hoort zuiverder en natuurlijker.

  Lees meer
  Studio HiFI

  Advies nodig?

  Onze specialisten staan voor u klaar

  Neem contact op met onze specialisten voor advies over uw geluidsvraagstuk. Stel uw vraag via het formulier en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  Tristan Goudzwaard

  Tristan Goudzwaard

  Sales & Customer support

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Snelle levering uit voorraad
  Maatwerkoplossingen

  Stel uw vraag