Specialist in akoestische materialen

  Snelle levering uit voorraad

  Uitgebreid assortiment, maatwerk mogelijk

  Thuiswinkel Waarborg
  Fibers & Foams
  Machinebouw geluidsisolatie

  Machine- en apparatenbouw

  Lawaai van machines kan niet alleen schadelijk zijn voor het gehoor van werknemers, maar kan ook leiden tot vermoeidheid, stress en verminderde productiviteit. Daarom is het essentieel om effectieve geluidsisolerende maatregelen te treffen. Fibers & Foams heeft een uitgebreid assortiment aan geluidsabsorberende, geluidsisolerende en ontdreunende materialen waarmee u het geluid van uw machine stiller kunt maken. We geven graag advies over de volgende toepassingen: 

  • Aggregaat/compressor
  • Pompen
  • Motorruimtes
  • Koel- en klimaattechniek
  • Algemene machinebouw

  Geluidsisolatie voor machines en apparaten

  4 voordelen

  Het stiller maken van machines is van belang voor een gezonde en productieve werkomgeving. Het verlagen van het algehele geluidsniveau of het reduceren van geluid op een specifieke frequentie kan aanzienlijke verbeteringen opleveren.

  Verminder schadelijk geluid

  Door het geluidsniveau van uw machine te verminderen, zorgt u ervoor dat het geluid voor eindgebruikers afneemt. Dit draagt bij aan het verminderen van mogelijke schade door lawaai.

  Omgevingsgeluid tegengaan

  Het verminderen van geluidsoverlast door machines draagt bij aan een positieve relatie met omwonenden en voldoet aan wettelijke geluidsnormen en -voorschriften

  Verbeterde werkomgeving

  Door machines stiller te maken, creëren we een rustigere en comfortabelere werkomgeving voor werknemers, wat kan leiden tot hogere productiviteit en welzijn op de werkplek.

  Levensduur machine

  Door trillingen en geluidsniveaus te verminderen, kunnen we de levensduur van machines verlengen en de behoefte aan onderhoud en reparaties verminderen.

  De meest gekozen oplossingen

  Voor machine- en apparatenbouw

  U heeft de keuze uit een ruim assortiment akoestische materialen die specifiek geschikt zijn voor de machine- en apparatenbouw. Deze akoestische materialen zijn uit voorraad leverbaar, eenvoudig te verwerken en bewezen effectief. 

  Advies of maatwerk nodig? Neem contact op met onze specialisten.