Specialist in akoestische materialen

  Snelle levering uit voorraad

  Uitgebreid assortiment, maatwerk mogelijk

  Thuiswinkel Waarborg
  Fibers & Foams
  Studio HiFI

  Studio & Hifi

  In een studio of ruimte waar u naar muziek luistert, wilt u het beste geluid. Zonder goede akoestiek kunnen geluiden vervormen of samenvloeien, wat leidt tot een mindere ervaring. Akoestische materialen helpen om elk detail van uw muziek of films duidelijk te horen. Ze kunnen geluid absorberen, blokkeren of verspreiden. Dit betekent dat u minder last heeft van echo’s of geluiden die weerkaatsen. Hierdoor wordt het geluid dat u hoort zuiverder en natuurlijker.

  Onze specialisten helpen u graag om het geluid van uw studio of thuisbioscoop te verbeteren en het beste materiaal uit te kiezen.

  Verbeter de akoestiek en luisterkwaliteit

  Voor uw home studio of thuisbioscoop

  Ontdek onze selectie akoestische materialen, speciaal ontworpen om de luisterervaring in uw thuisbioscoop of home studio naar een hoger niveau te tillen. Met eenvoudige aanpassingen zorgt u voor een merkbaar verschil in geluidskwaliteit, waardoor elke noot en elk woord kristalhelder door de ruimte klinkt.

  Home studio

  Optimaliseer de akoestiek van je home studio met onze materialen. Verminder ongewenste nagalm en zorg voor nauwkeurige geluidsopnames, zodat elk detail hoorbaar is.

  Thuisbioscoop

  Verbeter de geluidskwaliteit van je thuisbioscoop met onze akoestische materialen. Geniet van helderder dialogen en diepere bassen zonder de storende echo.

  Hifi

  Haal het beste uit je hifi-systeem met akoestische verbeteringen. Onze oplossingen zorgen voor een zuiverder geluid, waardoor je muziekbeleving naar een hoger niveau wordt getild.

  Opnamestudio

  Elimineer achtergrondgeluiden en verbeter de helderheid van je opnames in de studio met onze akoestische materialen. Ideaal voor het vastleggen van elk geluidsdetail zonder compromis.

  De meest gekozen oplossingen

  Om studio & Hifi akoestiek te verbeteren

  Onze akoestische materialen helpen bij het verminderen van echo en ongewenste nagalm in uw studio of thuisbioscoop. Dit zorgt ervoor dat geluidsopnamen neutraler en helderder worden en de geluidsbeleving verbeterd. Naast de bekende noppenschuimen kunt u kiezen voor producten op basis van melamineschuim. Beide oplossingen zijn zelfklevend en eenvoudig op maat te snijden.