Specialist in akoestische materialen

  Snelle levering uit voorraad

  Uitgebreid assortiment, maatwerk mogelijk

  Thuiswinkel Waarborg
  Fibers & Foams
  Akoestische materialen en oplossingen particulieren

  Oplossingen voor particulieren

  Een rustige en aangename leefomgeving is van belang, vooral in uw eigen huis. Daarom bieden wij hoogwaardige akoestische materialen aan die uitstekend geschikt zijn voor particuliere toepassingen. Of u nu last heeft van geluidshinder van buitenaf, een warmtepomp die lawaai maakt, of een leiding die tikt, wij hebben de oplossingen die u nodig heeft. Daarnaast hebben we een akoestische materialen om geluidshinder in uw voertuig tegen te gaan.

  Voor ieder geluidsprobleem een passende oplossing

  Professionele akoestische materialen voor uw woning, auto of boot

  Kwaliteit en betrouwbaarheid

  Onze materialen worden geproduceerd volgens strenge normen en ondergaan uitgebreide tests om te verzekeren dat ze optimale prestaties leveren.

  Maatwerkoplossingen

  We begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

  Deskundig advies

  Ons team van specialisten staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw geluidsprobleem

  Geluidsisolatie en akoestiek woning

  In en rondom uw woning kunnen verschillende geluidsproblemen spelen. Verkeerslawaai, buren, en andere geluidsbronnen van buitenaf kunnen uw rust verstoren. Daarnaast kunnen apparaten als een wasmachine of warmtepomp voor overlast zorgen. Wat uw probleem ook is, wij hebben de oplossing die u zoekt.

  Lees meer
  Geluidsisolatie woning

  Geluidsisolatie voertuigen en vaartuigen

  Fibers & Foams biedt professionele oplossingen voor het verbeteren van de geluidsisolatie van voertuigen en vaartuigen. Het stiller maken van uw auto, camper of boot biedt veel voordelen, zoals het vergroten van uw rijplezier of vaarplezier. Onze specialisten helpen uw graag bij het oplossen van uw geluidshinder en het selecteren van het juiste materiaal.

  Lees meer
  Geluidisolatie voertuigen

  Advies nodig?

  Onze specialisten staan voor u klaar

  Neem contact op met onze specialisten voor advies over uw geluidsvraagstuk. Stel uw vraag via het formulier en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  Tristan Goudzwaard

  Tristan Goudzwaard

  Sales & Customer support

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Snelle levering uit voorraad
  Maatwerkoplossingen

  Stel uw vraag